Kdo smo?

Vizija podjetja se je je porodila z idejo o minimalističnih, sodobno zasnovanih prostorih ter notranjih in zunanjih površinah površinah, ki s pridihom narave spominjajo na kamen.

Vpliv prostora, v katerem bivamo, ima na nas izjemen vpliv in je odraz oz. zrcalni odsev nas samih. Bivalni prostori učinkujejo na naše počutje in spodbujajo voljo po ustvarjalnosti. Starejše hiše, stanovanja, poslovni prostori ali javni objekti se šibijo pod prenakopičenimi dekorativnimi dodatki ali pa so dolgočasni, pusti in šepajo za lahkotnostjo gibanja, po kateri hrepeni sodobni človek. Odločili smo se, da temu naredimo konec.

Med obiskom enega izmed večjih, svetovno znanih pohištvenih in dizajnerskih sejmov v italijanskem Milanu smo naleteli na zelo zanimiv, arhitektom dobro znan material mikrocement. Proizvajalec nam je svoj material Microtopping® natančno predstavil, v nas pa spodbodel željo po ustvarjalnosti.

Ustvarili smo blagovno znamko MEDUSA DESIGN, ki bivalnim in poslovnim objektom ter zunanjim in notranjim površinam zagotavlja sodoben minimalistični ustroj, s tem pa vzbuja občutek lahkotnega, neomejenega bivanja.

Vsa dela so unikatna in ročno izdelana, kar je podjetju v velik ponos. Sleherna površina je umetniški izdelek, ki nastane pod gladilko mojstra – strokovnjaka. Navdihuje nas narava s svojo popolno nepopolnostjo. Ustvarjanje je naša strast.

Izvajalec storitev, podjetje MPORT, d. o. o., pod blagovno znamko MEDUSA DESIGN uporablja materiale priznanega italijanskega proizvajalca, podjetja s certificiranimi izdelki IDEAL WORK.
IDEAL WORK je podjetje z dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje in uporabe betonskih premazov. Svojo vizijo so pričeli uresničevati že leta 1997. Njihov navdih in želja po sodobnih, minimalističnih, luksuznih prostorih in sodobnem načinu uporabe betonskih premazov sta preplavila svet. Podjetje več kot 60 % svojih izdelkov izvozi v tujino, kjer pooblaščeni izvajalci, kot je podjetje MPORT, d. o. o. – MEDUSA DESIGN, poskrbijo za kakovostni nanos materiala in sodoben izgled površin. Podjetje IDEAL WORK redno izobražuje svoje zunanje izvajalce, da postanejo vešči umetniki pri delu z materialom.

Podjetje MPORT, d. o. o. – MEDUSA DESIGN se je udeležilo večdnevnih strokovnih izobraževanj, kjer so se zaposleni podrobno seznanili z materiali, tako da si podjetje pridržuje pravice partnerja in izvajalca dekorativnih premazov na terenu. Celotno osebje, ki pod blagovno znamko MEDUSA DESIGN izvaja storitve nanosov Microtopping®, Rasico® in drugih dekorativnih premazov, je s strani proizvajalca IDEAL WORK ustrezno strokovno usposobljeno in certificirano za ekskluzivno uporabo materialov.

Tako kot certificiran izvajalec Ideal Work je podjetje M PORT d.o.o. pridobilo ekskluzivno zastopništvo za prodajo in aplikacijo materialov proizvajalca KILNHER. Podjetje KILMHER je eno večjih Španskih podjetji za proizvodnjo gradbenih materialov, ki se ponaša z več kot 70 letno tradicijo. Pod blagovno znamko CEMHER v lastni tovarni proizvaja tako mikrocementne porizvode kot zaščitne lake, epoxy smole za kakovost katerih skrbijo kemiki in zaposleni posebej izučeni na področju dekorativnih betonov. 

Pripeljati kakovosten produkt v vaš dom je naša misija. 

Za vedoželjne:

 

Ime blagovne znamke MEDUSA DESIGN izvira iz grške mitologije. Stgr.: Medusa – Μέδουσα pomeni »varuhinjo, zaščitnico«, znano tudi pod imenom »Gorgon«, ki predstavlja pošastno pojavo. Namesto las je imela kopico živih kač z nadnaravnimi močmi. Meduza je vse in vsakogar, ki se ji je zazrl v oči, spremenila v kamen. S svojo nadnaravno močjo je služila boginji Ateni kot ščit. Enega izmed svojih lasnih pramenov – kačo z nadnaravnimi močmi je podarila Herkulu in mu tako pomagala med bojevanji. Meduza je lik tragične usode ženske – nadnaravno lepe in privlačne ženske ki so jo ljubosumne boginje kaznovale tako, da so jo spremenile v spako.

Ustvarimo nekaj unikatnega!

V kolikor bi želeli vključiti Dekorativni beton v svojo življensko rutino in ustvariti nekaj povsem edinstvenega, nas kontaktirajte.

070 766 766

Pon. - Pet. 8:00 - 16:00

M PORT d. o. o.
Miklavška cesta 79
2311 Hoče
Davčna številka: SI63982501

Povpraševanja:
info@medusa-design.com

Uradni aplikator: Ideal Work
www.idealwork.com

Uradni zastopnik: Cemher www.cemher.com